Deschis

Câteodată stai departe de oameni ca și cum te-ai îndepărta de tine (ori invers?!). Dorința de a comunica, de a fi printre cunoscuți, prieteni e cumva naturală. Indiferent cât de mult ai crede/spera că te-ai regăsi tu în tine, ceva tot te va trăda. E un semn al normalității să-ți dorești să comunici, să asculți, să participi, să simți. Nu știu dacă dorul de cuvânt nu e camuflat, de fapt, în prea-dorul de oameni. În fond „ne” scriem ca să „ne” știm. Cu toate nuanțele.

Sau poate că îți era dor de ferestre. Deschise-nspre toate cele patru anotimpuri înghesuite adăpostite într-un om.

4 gânduri despre „Deschis

 1. Superbe miniaturile de pe tabla de sah, iar acestea ma duc cu gândul la „jocurile” de cuvinte împartasite între milioane de persoane necunoscute, („piese” mobile pe tabla de sah planetara) la ferestrele, mai mult sau mai putin deschise spre cele patru puncte cardinale, si/sau anotimpuri asezate într-un (p)0m.
  Seara relaxanta, minunata, în toate binecuvântata… !

  Apreciază

   • Am apreciat comentariul pentru că mi-a plăcut tare mult… „Poemul din Cuvânt”. Muza îți e aproape. Miniaturile acestea sunt extraordinare, pline de sensuri metaforic exprimate și atunci, spiritul celui ce citește devine instantaneu fericit. Sunt sigură că nu numai eu percep astfel gândurile tale așternute pe hârtia electronică. De aceea, îți urez din inimă spor la scris și inspirație multă și în continuare!!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s